Find Bælte blandt 916+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående bælter er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:02

Du er landet på Bælter.dk, det helt rigtige sted at finde bælter. Vi har udvalgt 916 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det bælte tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 916 forskellige bælter fra 51 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Dolce & Gabbana Hvid Læder Sølv Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Hvid Læder Sølv Metal Spænde Bælte

3539 kr.

2.654 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Elegant Dark Brown Leather Belt

Dolce & Gabbana Elegant Dark Brown Leather Belt

3309 kr.

2.482 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Læder Mørkerød Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Læder Mørkerød Metal Spænde Bælte

4209 kr.

3.157 kr.

Billede af Tommy Hilfiger Bælte - 3,5 cm - Dark Olive

Tommy Hilfiger Bælte - 3,5 cm - Dark Olive

349,95 kr.

209,97 kr.

Billede af Bikkembergs Sleek Calfskin Leather Belt in Classic Black

Bikkembergs Sleek Calfskin Leather Belt in Classic Black

749 kr.

562 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Brun Amore Animal Print Exotic Læder Logo Buckle Bælte

Dolce & Gabbana Brun Amore Animal Print Exotic Læder Logo Buckle Bælte

12379 kr.

9.284 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Red Leather Gold Heart Metal Buckle Belt

Dolce & Gabbana Red Leather Gold Heart Metal Buckle Belt

6449 kr.

4.837 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Lilla Skindskin Læder Logo Engraved Buckle Bælte

Dolce & Gabbana Lilla Skindskin Læder Logo Engraved Buckle Bælte

3569 kr.

2.677 kr.

Billede af Karup Design Buckle-Up Lænestol M. Madras & Bælte Udendørs 401 White/Sort

Karup Design Buckle-Up Lænestol M. Madras & Bælte Udendørs 401 White/Sort

3999 kr.

3.164 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Blå Læder Jacquard Guld Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Blå Læder Jacquard Guld Metal Spænde Bælte

4919 kr.

3.689 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Rose Pink Jacquard DG Logo Guld Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Rose Pink Jacquard DG Logo Guld Metal Spænde Bælte

5399 kr.

4.049 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Metallic Pink Læder Logo Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Metallic Pink Læder Logo Metal Spænde Bælte

4249 kr.

3.187 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Rød Kalve Læder Guld Tone Logo Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Rød Kalve Læder Guld Tone Logo Metal Spænde Bælte

3569 kr.

2.677 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Elegant Maroon Leather Waist Belt

Dolce & Gabbana Elegant Maroon Leather Waist Belt

2639 kr.

1.979 kr.

Billede af Baldinini Trend Baldinini Brun Læder Bælte

Baldinini Trend Baldinini Brun Læder Bælte

839 kr.

629 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Sort Læder Bomuld Sølv Tone Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Sort Læder Bomuld Sølv Tone Metal Spænde Bælte

2869 kr.

2.152 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Sølv Læder Guld Tone Logo Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Sølv Læder Guld Tone Logo Metal Spænde Bælte

3569 kr.

2.677 kr.

Billede af Dolce & Gabbana Maroon Læder Sølv Metal Spænde Bælte

Dolce & Gabbana Maroon Læder Sølv Metal Spænde Bælte

2869 kr.

2.152 kr.

Billede af Jack & Jones jacharry imiteret bælte i brown stone til herre

Jack & Jones jacharry imiteret bælte i brown stone til herre

149,95 kr.

100,95 kr.

Billede af Tommy Hilfiger Bælte - Finley - Twiligt Navy

Tommy Hilfiger Bælte - Finley - Twiligt Navy

349,95 kr.

209,97 kr.

Du kigger lige nu på 916 bælter fra 51 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Beco Bosch Calvin Klein Carriwell Deerhunter Dickies Dolce & Gabbana FHB Fendi Fjällräven Gant Garmin H2O Homedics Hound Hugo Boss Hultafors Ichi InnovaGoods Intex Just Cavalli Ledlenser Lundhags Mads Nørgaard Magni Makita Markberg Mikamax Mil-Tec Milwaukee Moschino Motorola Name It Nordic Fighter Northern Hunting PME Pinewood Pokémon ProActive Puma RICE Ralph Lauren Rothco Small Foot Tommy Hilfiger TravelSafe Trixie Tunturi Ver de Terre Versace Woodland

3 ting du skal overveje når du køber bælte

Aldrig har det rigtige bælte været så vigtigt som nu for at fuldende dit outfit. Prikken over i’et om man så må sige. Ligegyldigt om dit bælte er til pynt, eller om der er brug for det funktionelt, bør du overveje grundigt, hvilket bælte du tager på.

I moden i dag er alt tilladt, så det kan være svært at føle sig velklædt for alvor. Det rigtige bælte betyder, at dagens outfit rammer plet, og du føler dig godt tilpas.

Gode råd til at vælge det rigtige bælte

Udvalget af bælter af endeløst. Det er derfor vigtigt, at du danner dig et overblik over præcist dine behov, så din garderobe indbefatter de bælter, der passer til dit tøj.

Du skal overordnet overveje disse tre forskellige ting:

  • Har du brug for bæltet
  • Hvad fungerer bedst som bælte
  • Hvilken type bælte passer bedst visuelt
  • Hvordan skal bæltet så sidde

Har du brug for bæltet?

Når du kigger på dig selv i spejlet, hvilken funktion har bæltet så ift. dit tøj. Overordnet kan man sige, at dit bælte kan være nødvendigt for at holde tøjet enten oppe eller inde. Oppe som i at bukserne eller nederdelen ellers ville glide ned om benene på dig. Inde som i hvis din skjorte, t-shirt eller kjole er meget vid, og at bæltet samler tøjet omkring kroppen på dig. Hvis ikke du havde bæltet på, ville dit tøj med andre ord ikke fungere.

I den anden ende af spektret har vi pyntebæltet. Det er de bælter, der kun er til for synets skyld. Det vil sige, at hvis du ikke have dit bælte på, ville tøjet sidde på samme måde. Tøjets pasform medfører i sig selv, at tøjet sidder som det skal, og dit bælte er ikke nødvendigt. Det er til pynt.

Hvilken type bælte passer bedst visuelt?

Pyntebæltet er det sjoveste men også mest udfordrende at vælge, fordi der ikke er så mange regler. Der er frit valg på alle hylder, så begrænsningen er, hvor mange bælter du har til rådighed.

Du kan få smalle og brede bælter, korte og lange. Hovedreglen er, at jo bredere og jo længere det er, jo mere lægger man mærke til det. Med hensyn til materialer vil et blødt bælte give et mere feminint og naturligt udtryk, hvor fx et kraftigt, stift bælte henleder tankerne på noget hårdere og mere dominerende.

Farvemæssigt kan bæltet ligesom dit tøj sende forskellige signaler. Med hensyn til bælter, bør du overveje hvordan det taler sammen med dine øvrige accessories. Det er heldigvis ikke sådan i dag, at bælte, taske og sko skal være samme farve. Moden siger, at du må gøre lige, hvad du vil. Men jo mere eller mindre de ligner hinanden, jo mere eller mindre tager de opmærksomheden fra dit tøj. Med en crazy taske, vilde sko og et bredt bælte i en skrigende farve vil de færreste huske, hvilket tøj du egentlig har på.

Hvad fungerer bedst som bælte

Hvis bæltet skal holde dit tøj oppe, skal det eventuelt kunne fæstnes på tøjet i nogle stropper. Disse sidder typisk på en kjole midt bag eller i siderne, og i bukser er der som regel påsyet stropper fordelt rundt i den øverste kant. Så HUSK at bæltet skal kunne gå igennem stropperne for at fungere optimalt.

Med pyntebæltet er det en helt anden snak, for her er det kun udseendet, der betyder noget. Her skal du overveje det samlede æstetiske udtryk af dit outfit, hvor du skal vælge, om bæltet skal larme mere eller mindre. Hvis det ikke skal have fokus, så vælg et neutralt, tone i tone bælte. Hvis du tænker, at dit outfit godt kan bruge noget mere kant, kan du vælge et bælte i en kontrastfarve. Ligeledes kan et bredt bælte, eller et bælte med mange detaljer næste være en beklædningsgenstand i sig selv.

Hvordan skal bæltet så sidde

Hvis du kigger på modebilleder gennem tiderne, ser du bælter sidder meget forskelligt på kroppen. De kan hænge helt nede, hvor hofterne er bredest, eller de kan sidde på ribbenene oppe under brystet i det, man kalder empiresnittet. Der stor forskel på disse placeringer, da man visuelt kan give indtryk af en længere overkrop eller længere ben, alt efter hvad man ønsker at fremhæve. Du kan således snyde øjet med bæltets overskæring og visuelt ændre din kropsform.

Bæltet skaber derudover fokus på det sted på kroppen, det er placeret. Med bæltet oppe under barmen vil øjet typisk ramme den øverste del af overkroppen, og lavtsiddende bælter giver opmærksomhed til hofteområdet. Så bæltet kan dirigere, hvor dem du møder, skal kigge hen.

De mest typiske placeringer af bæltet er enten i taljen, hvor du er smallest, eller hvilende øverst på hofterne ca. 10 cm. lavere. Et bælte i taljen fremhæver en feminin silhuet og giver dig timeglasfacon, også selvom du måske ikke har verdens smalleste talje.

Med bæltet placeret øverst på hofterne kan du vælge at give et smugkig til bar hud. Husk dog at være opmærksom på, at denne placering af bæltet kan få det til at se ud som om din overkrop er længere, og dermed også at dine ben er kortere.

Hvorfor bør du købe online

Her på bælter.dk elsker vi nethandel - og her får du vores 3 bedste grunde til at købe bælter online.

Der er altid bælter til dig

På nettet er der mange butikker der sælger bælter. Og vigtist af alt, så er det meget nemt for dig som forbruger at skifte mellem de forskellige forhandlere.

Så hvis Butik A har udsolgt tager det ikke mange klik før du er hos Butik B i stedet. Sådan er det slet ikke med fysiske butikker. I mindre byer er der måske kun 1 eller 2 forhandlere, og så har du ikke mange muligheder hvis der er udsolgt. I større byer kan der være flere forhandlere, og så kan du som regel godt finde en butik der har nogle stykker tilbage på lager.

Men det kan nemt koste dig en time eller flere på at køre rundt til de forskellige butikker.

Så køb online i stedet og vær sikker på varen er online.

Du skal ikke slæbe dine varer hjem

Er du vant til at købe stort ind kender du godt problemet med at skulle have mange ting med hjem fra byen. Altså ud over besværet med at skulle ind til butikkerne til at starte med. Alt det besvær undgår du ved at købe bælter online.

Du vælger selv. Skal varen leverers direkte til døren? Så er det muligt.

Vil du hente den i en pakkeshop en dag du har tid? Så er det også muligt, og som regel får du oven i købet leveringen gratis hvis du køber for at vist minimumsbeløb.

Endnu bedre forbrugersikkerhed online end i en butik

Webshops i dag prøver at fjerne alle de barrierer der gør at folk endnu ikke har taget springet til at købe bælter online frem for i butikkerne. Og en af de grunde er returretten, hvor man gerne skal være sikker på at man kan returnere sit køb.

Derfor er der mange af webshopsne her på bælter.dk hvor du får udvidet returret - nogle steder endda et helt år.

Og faktisk er det nemmere at returnere en vare købt på nettet. Du skal godt nok selv betale for at sende den retur (faktisk er der også flere og flere webshops der også gerne vil betale returportoen for dig), men du slipper for at stå i kø, og måske vigtigst af alt bliver din kvittering ikke væk fordi du altid har den i din mailboks.

Vi håber du kunne lide bælter.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side ankelstøvler.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på bælter.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 3.289 produkter fra mere end 197 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.746 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:02:38.

20
Produkttyper
3.289
Produkter
197
Forhandlere
5.746
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.