Du er landet på Bælter.dk, det helt rigtige sted at finde bælteclips. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bælteclips tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Purell bælteclips til håndsprit 60 ml, m. elastik til lommekant

  • Dagens pris: 15,- kr.
  • Fundet hos HUMA.dk

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos HUMA.dk.

Her kan “Purell bælteclips til håndsprit 60 ml, m. elastik til lommekant” fås til 15,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart bælteclips som passer til Purell hånddesinfektionsflasker på 60 ml. Gør det nemt og enkelt at have håndsprit med sig.
Velegnet indefor sundhedssektoren, hvor der skal opretholdes en høj hygiejne for at undgå bakteriespredning….

Se hos HUMA.dk ❯❯

2: Plum bælteclips til håndsprit 75 ml, 10 stk

  • Dagens pris: 232,50 kr.
  • Fundet hos HUMA.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos HUMA.dk, hvor du kan købe Plum bælteclips til håndsprit 75 ml, 10 stk til kun 232,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bælteclips fra Plum, som passer til til håndsprit flasker på 75 ml. Bælteclipsen monteres nemt i lommekanten eller lignende.
Velegnet til steder, som kræver en høj hygiejne.
Sælges i kasse med 10 stk….

Se hos HUMA.dk ❯❯

3: KEY-BAK nøgleholder med 90° drejbar trommel med kevlar-wire og bælteclips (S48K Heavy Duty)

Næste anbefaling er “KEY-BAK nøgleholder med 90° drejbar trommel med kevlar-wire og bælteclips (S48K Heavy Duty)”.

Dagens bedste tilbud på “KEY-BAK nøgleholder med 90° drejbar trommel med kevlar-wire og bælteclips (S48K Heavy Duty)” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 193,13 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
KEY-BAK nøgleholder “S48K” Én af markedets bedste modeller! I SUPER48 modellen får man en LÅSBAR nøgle-yoyo som man kan regne med! Huset er udført i polycarbonat og nøglesnoren i kevlar materiale. Udtrækslæmngde: 120 cm Plads til 15 nøgler (Heavy-Du…

Se hos Globaltools ❯❯

4: KEY-BAK nøgleholder 485B-HDK med bælteclips og kevlar wire

Produkt nummer 4 på vores “bælteclips-liste” er KEY-BAK nøgleholder 485B-HDK med bælteclips og kevlar wire som du lige nu kan købe for 193,13 hos Globaltools

Forhandlerens beskrivelse:
KEY-BAK nøgleholder “485B-HDK”  Nøgleholderen er udstyret med bælteclip og kan anvendes til nøgler, værktøj, håndlygter etc. Plads til 15 nøgler 120 cm KEVLAR snor Bælteclips Split ring…

Se hos Globaltools ❯❯

5: KEY-BAK "SECURE A-KEY 600" universal bælteclips

Sidste produkt på vores liste er KEY-BAK "SECURE A-KEY 600" universal bælteclips som vi har fundet til 83,75 hos Globaltools.

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bælteclips i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bælteclips:

Dyreste Bælteclips på listen er SLIMBIT SÆT 12 DELE I BÆLTECLIPS 1000V fra Dorch & Danola A/S med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Bælteclips er Purell bælteclips til håndsprit 60 ml, m. elastik til lommekant som du kan købe for 15.00 hos HUMA.dk. Forskellen på de to priser er 834 kr. – de 5 Bælteclips vi har fundet koster i gennemsnit 961.65 kr.
Ovenstående Bælteclips data og priser er hentet fra 11 butikker (HUMA.dk, Globaltools, GrejFreak.dk, Dorch & Danola A/S, InCover.dk, Toolster.dk, VVSproffen.dk, vvs.dk, Homeshop.dk, Elvvs.dk, PlusLED.dk). Alle Bælteclips tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bælteclips guides:

Fandt du ikke det rigtige Bælteclips blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bælteclips: